Scrabble OriginalCluedoFrancouzská hra láskyČesko - otázky a odpovědiDobbleWarCraftByl jednou jeden životCold War: CIA vs KGBJungle SpeedJak nedostat infarktAxisČeský film - otázky a odpovědi

Dominion: Vzdialené kraje (5. rozšírenie)

Úvod > Spoločenské hry > Kartové hry > Dominion: Vzdialené kraje (5. rozšírenie)

Dominion: Vzdálené kraje (5. rozšíření)

Parametre

Vek od 12 rokov
Dĺžka hry 20 - 40 minút
Počet hráčov 2 - 4 hráči
Jazyk hry CS 
Jazyk návodu CS SK 
Autor hry Donald X. Vaccarino
Komunikácia 2/5
Stratégia 3/5
Náhoda 2/5
Náročnosť 4/5

Nákup

Sklad Nie je skladom
Kód AB00265
Predajná cena 20,41 €

Popis produktu

Vzdialené kraje je piate rozšírenie jednej z najúspešnejších kartových hier -  Dominion, ktoré za cenu minimálnej úpravy doterajších pravidiel prináša mnoho zásadných inovácií.

Pripravte si mapy a zásoby, výprava do neznámych krajín práve začína. Kto vie, čo sa nachádza za hustou džungľou, nad ktorou každé ráno vychádza slnko? Len málo je známe a je na čase tieto miesta preskúmať. Veštba tvrdí, že tieto končiny ukrývajú mocné ložiská zlata a teraz sú výprave bohovia naklonení. Tak na čoo ešte čakáte, vyrážame. Dominion: Vzdialené kraje prináša nové druhy kombinovaných kariet reakcie, ktoré v kombinácii s peniazmi alebo víťaznými bodmi môžu slúžiť jako veľmi silná zbraň. Rozšírenie prináša tiež nové karty akcií, peňazí a víťazných bodov. Objavte s Dominionem vzdialené kraje!

Svet je veľký a vaše kráľovstvo malé. Teda aspoň malé v porovnaní so svetom, v porovnaní s ostatnými kráľovstvami sa drží skôr v priemere. Avšak vo veľkom svete, ako je ten váš - teda rozhodne väčšom svete v porovnaní so svetmi menšími, ak existujú nejaké a skôr priemerným v porovnaní so svetmi približnej veľkosti, vo svete o niečo menším než svety o niečo väčšie... No skráťme to, nech to nie je dlhšie než keby to nebolo skrátené - je čas roztiahnuť hranice vášho kráľovstva. Všetci ste už počuli o vzdialených zemiach. Exotických krajinách, kde majú í wafle miesto palaciniek, zemiach, kde sa nosí košeľa v celkom inom strihu i počte. O zemiach, kde ani nemajú názov pre taký ten pohľad, ktorý na seba vrhajú dvaja ľudia, snažiaci si navzájom dať signály, že je potrebné niečo urobiť, ale ani jednému sa do toho nechce. Presne tieto zeme sú tie, na ktoré by ste mali upriamiť svoj pohľad. Dominion: Vzdialené kraje je 5. rozšírenie pre hru Dominion, ktoré pridáva 26 nových kariet kráľovstva, obsahujúcich 20 akcií, 3 poklady, 3 víťazné karty a 3 reakčné. Spoločným faktorom väčšiny obsadených kariet je ich okamžité zaktívnenie, akonáhle sú hráčom zaobstarané či získané.

Tato hra je pouze rozšíření. K jejímu hraní je nutné vlastnit původní hru Dominion či Dominion Intriky.

Hra obsahuje:

  • 300 karet
  • pravidla hry

Komentáre

Podobné produkty