Monopoly 2Francouzská hra láskyScrabble OriginalCold War: CIA vs KGBJungle SpeedWarCraftCluedoPárty AliasAxisDobbleByl jednou jeden životJak nedostat infarkt

Archelino

Úvod > Spoločenské hry > Detské hry > Archelino

Archelino

Parametre

Vek od 5 rokov
Dĺžka hry 15 minút
Počet hráčov 1 hráč
Jazyk hry Bez textu 
Jazyk návodu EN 
Autor hry Andreas Resch
Komunikácia 1/5
Stratégia 1/5
Náhoda 1/5
Náročnosť 1/5

Nákup

Sklad Nie je skladom
Kód DE00176
Predajná cena 13,35 €

Popis produktu

Archelino je logická hra, ktorá je pre jedného hráča. Ako u ostatných hier tohoto typu máte k dispozícii knižočku s úlohami, u ktorých rastie obtiažnosť, s ich riešeniami.

Vašou úlohou je tentokrát umiestniť Noa a šesť exotických zvierátiek na archu v určitom poradí. Vec však obvykle nie je tak jednoduchá, ako sa zdá. Žirafa koľkokrát nechce stáť vedľa pandy; lev si zase zaumieni, aby medzi ním a hrochom stálo len jedno zviera; a taká zebra by zase rada prebrala čerstvé novinky o potope sveta s klokanom, takže k nemu musí stáť čelom. Malí hráči budú mať skrátka s neposlušnými zvieratkami mnoho starostí.

Archelino je skutočne krásne spracovaná logická hra pre jedného hráča, ktorej rozhodne nechýba nápad. Je celá vyrobená z dreva. Figúrky môžu ľahko slúžiť i ako hračky či napríklad bábky divadla. Deti tak môžu nielen precvičovať svoje logické myslenie, ale napríklad rozvinúť svoju fantáziu.

Hra Archelino obsahuje:
knižku so 60 úlohami a riešeniami, drevenú archu, Noa a šesť zvieratiek

Komentáre