Monopoly 2CluedoČesko - otázky a odpovědiČeský film - otázky a odpovědiDobbleJak nedostat infarktAxisCold War: CIA vs KGBPárty AliasJungle SpeedWarCraftFrancouzská hra lásky

Nespútaná lascívnosť

Úvod > > Nespútaná lascívnosť

Parametre

Vek od 18 rokov
Dĺžka hry 20 minút
Počet hráčov 2 - 12 hráčov
Jazyk hry CS 
Komunikácia 0/5
Stratégia 0/5
Náhoda 0/5
Náročnosť 0/5

Nákup

Sklad Nie je skladom
Kód AB81397
Predajná cena 18,84 €

Popis produktu

Erotická hra Nespútaná lascívnosť je určená pre páry, ktoré si chcú okoreniť svoj intímny život, ale aj pre skupiny, ktorým sa aj veľmi odvážne spoločenské hry zdajú príliš nudné.

Partnerská hra Nespútaná lascívnosť často preverí vašu odvahu, ale rozhodnutie, čo sa odvážite urobiť, je len na vás. Pred hraním hry je však vždy dobré nechať hanbu za dverami, aj keď trochu začervenania ju robí ešte zaujímavejšou.

V erotickej hre Nespútaná lascívnosť vyzvete svojho partnera alebo súperov na peprné úlohy, ale budete musieť ponúknuť niečo na oplátku.

Na 200 kartách v hre nájdete viac ako 450 úloh, pri ktorých sa rozhodne môžete červenať.

Odvážite sa prijať odvážne výzvy, ktoré nenechajú vášho partnera chladným? A ponúkneš dostatočnú protihodnotu za naplnenie svojich hriešnych fantázií?

V skupinovej verzii hry sú iné úlohy ako vo verzii pre páry.

Hra Nespútaná lascívnosť obsahuje: 70 kariet výziev, 70 kariet stávok, 30 kariet peperových výziev, 30 kariet peperových stávok, 40 žetónov bodov v tvare srdca, 12 obojstranných žetónov hráčov, Mite-to-Bind, pierko, 2 prehľadové karty, 2 pásky na oči a pravidlá.

Počet hráčov 2-12. Vek od 18 rokov.

Komentáre

Podobné produkty